Tranship beheert 3 schepen. Vanuit de Gardline groep kunnen wij u een volledig spectrum van onderzoek op zee aanbieden. Het is natuurlijk ook mogelijk om de schepen direct van Tranship te huren. Wij bieden u de schepen aan onder professioneel management en met een professionele bemanning.

Wij staan u graag van dienst om u te adviseren in een op maat gemaakt pakket voor uw behoeftes.

Ivero

De ivero is een multi-role onderzoeksschip dat zicht uitstekend leent om uw onderzoek te verrichten in de nabij gelegen locaties. Het schip voorziet in een welkome atmosfeer voor 18 personen, is uiterst manoeuvreerbaar en zeewaardig.

Specificaties Ivero

Vigilant

Met de Vigilant kunt u goed uit de voeten als het gaat om de basis van hydrografisch onderzoek. Met een zeer uitgebreid “dry lab”, geavanceerde multibeam en ruime werkplekken aan dek heeft u alles tot uw beschikking. De Vigilant biedt plek aan 29 personen.

Specificaties Vigilant

Kommandor

Als purpose build ROV vessel met haar DP2 capaciteiten pakt ze alles aan. Van geotechnisch, seismic tot inspecties. Een werkelijk werkpaard met verzorgde laboratoria aan boord. Plek voor 44 personen en goede recreatieve mogelijkheden.

Specificaties Kommandor