Gardline Marine Sciences

Gardline Netherlands is onderdeel van Gardine Marine Sciences. Gardline Marine Scienses is een internationale, multidisciplinaire dienstverlener opererend in de voorste gelederen van maritiem management. We combineren hoge kwaliteit maritiem onderzoek met de laatste technologie en software, onderzoek faciliteiten en managementmiddelen. Hiermee kunnen wij u breed en uitgebreid kader van maritiem onderzoek bieden.

Tranship BV

Tranship is onderdeel van Gardline Netherlands. Vanuit Tranship zorgen wij dat onze drie Nederlandse schepen voor u veilig, efficiënt en milieubewust opereren. De bemanning draagt zorg voor een klantgerichte en professionele atmosfeer aan boord.

Het werkveld van onze multi-role onderzoeksschepen ligt in zowel de hydrografie, geotechnisch/ fysisch als in verschillende vormen van inspecties. Onder het menu Services vindt u het volledige aanbod Gardline Marine Sciences.

Het is voor ons van vitaal belang dat u zich als klant aan boord van onze schepen veilig, welkom en gehoord voelt. We stellen hiervoor verschillende veiligheidsmanagement middelen tot uw beschikking.
Wij scharen ons achter de uitspraak; “je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”.

Onze geschiedenis

1991; wordt Chase Seismic Survey B.V. opgericht. De rederij heeft twee schepen onder haar management, namelijk; de Tridens I en de Walter.
1993; wordt Bon Espoir Survey B.V. opgericht, met het onderzoeksschip L’Espoir.
2002; wordt Walter verkocht.
2005; wordt Tranship B.V. opgericht, in haar beheer zijn nu de Tridens I en de L’Espoir
2008; wordt het voormalig visserij-inspectie vaartuig de Vigilant aangekocht en professioneel omgebouwd tot een hydrografisch onderzoekvaartuig.
2010; Ivero wordt opgenomen in de floot. Ook zij ondergaat een volledig vernieuwing en voldoet aan de hoogste standaard.
2011; Tranship B.V. neemt het management over van de “Kommandor Subsea”, welke wordt omgedoopt in Kommandor.
2012; Tridens 1 verkocht
2014; na 11 trouwe dienstjaren hebben wij L’Espoir uit dienst gesteld
2014; wordt Tranship de trotse eigenaar van het multi-role OSV schip de Kommandor
Momenteel beheert Tranship B.V. 3 multi-role survey schepen met 70 werknemers.